Predstavitev

Specialisti za izgradnjo in vzdrževanje javne razsvetljaveNaše podjetje je danes dejavno na področju izgradnje in vzdrževanja javne razsvetljave, semaforizacije križišč, elektromontažnih del na NN in SN omrežju ter ostalih elektroinstalacijskih del. Ukvarjamo pa se tudi z proizvodnjo osvetljenih prometnih znakov.

Strokovnost, kratki odzivni časi, izvrstna tehnična opremljenost in cenovno ugodne storitve so vseskozi naša temeljna konkurenčna prednost.

Kako smo začeli?Naši začetki segajo v leto 1982 z organizirano obrtno dejavnostjo, ki je obsegala elektroinštalacijska dela v privatnih objektih. Nato pa smo se leta 1984 srečali z javno razsvetljavo v Kranju. Leta 1991 pa smo se preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo.

Bistveni preboj na trg smo dosegli z specializacijo na zgoraj omenjene dejavnosti, katerim že od samega začetka v podjetju namenjamo precejšen poudarek na področju najnovejših tehnologij, orodij, opreme in načina dela.

Danes podjetje zaposluje 20 visoko usposobljenih kadrov, kar nam je pripomoglo k pridobitvi certifikata ISO 9001:2000.

Vizija

Želimo ostati eden od vodilnih ponudnikov kvalitetnih storitev na področju javne razsvetljave in semaforizacije križišč. S svojim znanjem in storitvami želimo v popolnosti zadovoljiti naše kupce. Od svojih dobaviteljev bomo zahtevali stalne izboljšave in najvišjo kakovost izdelkov, s sodobno organizacijo poslovanja in najsodobnejšo opremo pa dosegli optimalne dobavne roke in ugodne cene.

VizijaUradni podatki podjetja Vigred d.o.o.

Naziv podjetja: Vigred, elektroinštalacije, d.o.o.
Sedež podjetja: Milje 44,4212 Visoko
Matična številka: 5515360
ID za DDV: SI43146783
TR pri banki Volksbank d.d.: 30000-0003831827
Osnovni kapital: 19.233 EUR
Direktor: g. Tomaž Logar, inž.kom.

Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.


Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam